Esittely

Kokonaisvaltaiset kiinteistönhuoltopalvelut

Kiinteistönhuoltopalvelut parantavat kiinteistösi käytettävyyttä, kuntoa ja turvallisuutta niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Osaava henkilöstömme huolehtii kiinteistönne puhtaanapidosta ja huollosta – laadusta tinkimättä. Oikeat tekijät ja koneet ovat ajallaan huoltotöissä oikeissa paikoissa.

Huollamme asuinkiinteistöjen lisäksi myös liike- ja teollisuuskiinteistöjä.

Yrityksen palveluiden esittely

Käytössä digitaalinen työnohjausjärjestelmä

Mobiilit työkalut työnohjauksessa nostavat työn tuottavuutta ja selkeyttävät raportointia. Käytössämme on digitaalinen työnohjausjärjestelmä, jolla suoritamme kiinteistöjen perustietojen hallinnan, töiden organisoinnin ja kuittauksen sekä raportoinnin ja siirron laskutukseen.

Työtilauksen saavuttua tilaus on välittömästi näkyvissä mobiililaitteissamme kaikilla työntekijöillämme. Järjestelmän avulla voimme helposti seurata esimerkiksi kulutuslukemia ja reagoida nopeasti poikkeamiin.

Monipuolinen kalusto kiinteistönhuollon tarpeisiin

Käytössämme on monipuolinen kalusto erilaisiin kiinteistönhuollon tarpeisiin. Nykyaikainen ja joustavasti muunneltava, juuri kiinteistönhuoltoon suunniteltu kalustomme tuo tehoa ulkopuhtaanapitoon.

Ympäristönhoitokoneemme on suunniteltu ja valmistettu teiden ja katujen ympärivuotiseen kunnossapitoon. Traktorimme soveltuvat niin lumen auraukseen, linkoukseen ja kuormaamiseen kuin puiden ja risujen lähikuljetuksiin tai tien varsien heinän niittoon. Pyöräkuormaajalla hoituvat raskaammat nostot ja kuormaustyöt ja kaivinkoneella erilaiset maan muokkaustehtävät.

Nurmialueiden hoitoon käytössämme on kattava kalusto erilaisia päältä ajettavia ruohonleikkureita bioleikkaavilla terillä tai keräävällä säiliöllä. Tien penkkojen, joutomaiden tai isompien kesantoalueiden siistiminen sujuu siimaleikkureilla ja raivaussahoilla sekä traktorikäyttöisellä niittokoneella.

Osaamisen kehittäminen jatkuva prosessi

Kangasniemen Tehohuolto Oy työllistää neljä kokoaikaista ja kaksi osa-aikaista työntekijää. Lisäksi tiimissämme on mukana kausityöntekijöitä sesonkien vaihtelun mukaan.

Yritystä luotsaa yrittäjä, toimitusjohtaja Juha Marttinen, joka vastaa töiden suunnittelusta ja tekee kaikkia kiinteistöpalvelun töitä. Toimistosta huolehtii Tarja Hokkanen, jonka toimenkuvaan kuuluvat muun muassa yrityksen talousasiat sekä palvelun laadusta ja yrityksen kehittämisestä vastaaminen.

Tarja Hokkanen ja Juha Marttinen

Henkilöstöllämme on kokemusta muun muassa konetöistä sekä rakennus- ja metallialalta. Koulutusta löytyy muun muassa kiinteistönhoidosta, metsätaloudesta, sähköalalta, yrittäjyydestä, asiakaspalvelusta ja liiketaloudesta. Pienessä yrityksessä kaikki tekevät laajalla skaalalla lähes kaikkia töitä.

Kannustamme työntekijöitämme pitämään yllä omaa ammattitaitoa ja kehittämään osaamista. Osaamisen kehittäminen on jatkuva prosessi, joka palvelee niin yrityksen tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä kuin työntekijöitä omassa työssään kehittymisessä. Panostaminen koulutukseen ja osaamisen lisäämiseen on mielestämme sijoitus niin työntekijän kuin yrityksenkin tulevaisuuteen.

Taloyhtiöiden yhteisten sisätilojen puhtaanapidosta vastaa paikallinen, ammattitaitoinen siivousalan yritys, joka toimii alihankkijanamme.

Kangasniemen Tehohuolto Oy:n henkilöstö päivystää vuoroviikoin. Päivystäjämme on tavoitettavissa joka päivä, kaikkina vuorokauden aikoina.

Vieraile myös Facebook-sivuillamme!