Yrityksen tarina – Kangasniemen Tehohuolto Oy

Kangasniemen Tehohuolto Oy:n vaiheita vuosien varrelta

Juha Marttinen työskenteli työuransa alussa metallialalla 15 vuotta. Hän perusti oman yrityksen, JM-Worxin huhtikuussa 2007. Aluksi yritystoiminta keskittyi reppuhitsarin hommiin paikallisissa, tutuissa metallialan yrityksissä. Jo saman vuoden lopulla toiminta laajeni alihankintasorvauksiin, kun Juha osti metallisorvin omaan autotalliin. Myöhemmin yrityksen toimintaan tulivat mukaan traktori- ja kaivinkoneurakointi sekä lumityöt.

Vuonna 2011 alkoi yhteistyö kiinteistöhuoltoyrittäjä Pekka Lahikaisen kanssa ja seuraavana vuonna Pekan jäädessä eläkkeelle Juha osti hänen kiinteistöpalveluyrityksensä kaluston ja liiketoiminnan. Samalla JM-Worxin rinnalle perustettiin aputoiminimi Kiinteistöpalvelu Juha Marttinen.

Kangasniemen Tehohuolto Oy
Kangasniemen Kunnallislehden artikkeli

Liiketoiminta keskittyi kiinteistönhuoltopalveluihin

Metallityöt jäivät taustalle liiketoiminnan keskittyessä kiinteistöhuoltopalveluihin. Liiketoiminnan kehityksessä merkittävä muutos tehtiin vuonna 2016, kun yrityksessä otettiin käyttöön digitaalinen toiminnanohjausjärjestelmä helpottamaan työn ohjausta ja tilausten käsittelyä.

Vuonna 2017 Kangasniemen Yrittäjät ry ja kunta palkitsivat yrityksen Kangasniemen Vuoden Yrityksenä.

Toiminimestä osakeyhtiöksi: Kangasniemen Tehohuolto Oy

Vuonna 2019 toiminnan kasvettua ja laajennuttua yrityksessä vaihdettiin yhtiömuotoa toiminimestä osakeyhtiöksi Kangasniemen Tehohuolto Oy.

Liiketoiminnan kehittäminen on jatkuvaa. Vuoden 2020 aikana yrityksessä on otettu käyttöön sähköinen taloushallinto-ohjelmisto ja yritykselle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa turvasuojaustoiminnan harjoittamiseksi.

Kangasniemen Tehohuolto Oy

Videoita yrityksen toimintavuosien varrelta

Avaa tästä lisää videoita!