| |

Kausitöitä ja yritystoiminnan merkkipäiviä

Tänä vuonna talvi tuntui kestävän pitkään ja vasta huhtikuun lopulla alkoi kevään merkkejä ilmestyä iloksemme. Ensimmäiset lumen auraukset tehtiin jo marraskuun puolella ja viimeiset vielä huhtikuun alussa. Keväällä yöt olivat pitkään viileitä ja kasvukauden alku oli hidasta. Loppujen lopuksi kesää kohti mentiinkin vauhdilla ja kasvukausi on tällä hetkellä hyvässä aikataulussa. Työntäyteisen talven ohessa ehdimme kevättalvella viettää pienimuotoisesti muutamia yritystoiminnan merkkipäiviä.

Lumen aurauskertoja oli tänä talvena runsaasti. Painava lumi rasitti kattoja ja kuluneen talven kokemuksella suosittelemmekin jälleen kiinteistöjen omistajia ennakoimaan lumen aiheuttamia vahinkoja jo lumettoman kauden aikana. Kattoturvatuotteet ovat tärkeä osa turvallisuutta. Riittävillä lumiesteillä voidaan ennaltaehkäistä putoavan lumen aiheuttamia vahinkoja. Ahtaissa pihoissa lumen poiskuljetus kannattaa tilata ja aloittaa ajoissa, ettei keväällä tule kiire vasta silloin, kun sulamisvesi alkaa valua huoneistoihin.

Kevään huoltotöitä

Toukokuun aikana kiinteistöpalvelutöissä keskityttiin asfalttipihojen ja nurmialueiden puhdistukseen hiekoitussepelistä. Samalla hoidettiin nurmikoiden paikkaukset tulevaa ruohonleikkuukautta silmällä pitäen sekä korjattiin mahdollisia lumen aiheuttamia vahinkoja kiinteistöjen pihapiireissä. Kevättöihin kuuluvat myös jätekatosten puhdistamiset sekä sadevesikourujen tarkistukset ja puhdistamiset. Kevät on hyvää aikaa leikata alas pensaita tai pensasaitoja ja tehdä muita pieniä piharemontteja. Istutusalueiden hoitoa ja kunnostustöitä jatketaan koko kasvukauden ajan.

Nurmikon leikkausta ja kausitöitä

Nurmikonleikkauskausi on alkanut vauhdikkaasti ja työllistämme tänäkin kesänä kaksi kangasniemeläistä nuorta kausitöihin. Yrityksessämme on ollut kevään ajan työharjoittelussa ammattiin opiskeleva nuori ja työllistämme myös oppisopimusopiskelijoita. Jos siis pohdit työharjoittelupaikkaa tai kiinteistönhoitoala kiinnostaa, ota yhteyttä! Työllistämme jatkuvasti myös lyhytaikaisiin ja osa-aikaisiin sopimuksiin kausityöntekijöitä. 

Yritystoiminnan merkkipäiviä

Kuluneen keväänä olemme viettäneet pienimuotoisesti muutamia yritystoimintamme merkkipäiviä. Maaliskuussa vietettiin yritystoiminnan aloittamisen 15-vuotispäivää. Toukokuun alussa tuli 10 vuotta täyteen liiketoimintakaupoista kiinteistöpalvelutoiminnan osalta. Vuosien aikana olemme saaneet palvella lukuisien asunto-osakeyhtiöiden, liikekiinteistöjen, omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen omistajia ja asukkaita. Kiitämme kaikkia kanssamme matkaa tehneitä asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme. Jokaisesta asiakkaasta ja palvelukokemuksesta kiitollisina jatkamme yrityksemme toiminnan kehittämistä tulevaisuuteen luottaen.

Muistathan, että kiinteistönhuolto- ja pihatöistä voit vähentää kotitalousvähennyksen verotuksessa. Vuonna 2022 kotitalousvähennyksen määrä on 60 prosenttia kotitaloustöiden osalta. Tilauksen kiinteistöpalvelutöistä voit tehdä sähköpostilla huolto@kangasniementehohuolto.fi tai puhelimitse 0400-653 826.

Jaa artikkeli: