| | |

Kiinteistönhoitajaksi oppisopimuksella

Lokakuussa pääsimme jälleen juhlimaan työntekijämme valmistumista, kun opiskelu kiinteistönhoitajaksi oppisopimuksella saatiin suunnitellussa aikataulussa valmiiksi. Työnantajana on hienoa seurata osaamisen kehittymistä kiinteistöpalvelualan eri osa-alueilla.

Yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa

Teemme yhteistyötä lähikaupunkien oppilaitosten kanssa. Meiltä on valmistunut oppisopimuskoulutuksesta opiskelijoita niin Gradialta kuin Esedultakin.

Yhteistyö oppilaitosten kanssa on sujuvaa ja joustavaa. Lähiopiskelupäivät on kausityöalalla saatu soviteltua osittain myös työnantajan toiveiden mukaan – esimerkiksi lumityöpäivinä on tärkeää, että mahdollisimman monet työntekijämme voivat olla kentällä palvelemassa asiakkaitamme ja opiskelupäivät sijoitetaan vähemmän kiireiseen ajankohtaan.

Työkokeilusta varmuutta oman alan löytymiseen

Työkokeilu on myös varsin hyvä vaihtoehto, jos kiinteistöpalveluala kiinnostaa, mutta et ole varma, olisiko juuri tämä sinun tuleva työsi tai opiskelualasi. Työkokeilun aikana monet päivittäiset ja vuodenaikojen vaihtelun mukaiset työtehtävät tulevat tutuiksi ja kokeilun aikana oman työuran kiinnostuksen kohteet voivat selkeytyä.

Työllistämme kokoaika- ja päivystystyön lisäksi oppisopimusopiskelijoita ja osa-aikaisia työntekijöitä. Tarjoamme työkokeilupaikkoja sekä harjoittelu- ja TET-paikkoja koululaisille ja opiskelijoille. Kangasniemeläiset nuoret ovat työllistyneet joka kesä myös kesätöihimme. Kuluneen kesän aikana meillä työskenteli yksi peruskoulun yläkoululainen sekä yksi ammattiin opiskeleva nuori kesätöissä. Pääosin kesätyömme keskittyy viheralueiden hoitotyöhön, nurmikonleikkaukseen ja kaluston huoltotöihin, mutta kesätyöläisen oman mielenkiinnon mukaan tarjolla on myös monia muita työtehtäviä. Traktorikortillisille nuorille on ollut varsin mieluisia erilaiset konetyöt kiinteistönhoitotraktoreillamme.

Jaa artikkeli: