Ulkoalueiden kunnossapito

  • Kalusteiden, varusteiden ja valaisimien, liikennemerkkien ja opasteiden hoito ja kunnossapito
  • Nurmialueiden hoito
  • Pensasaitojen leikkaus
  • Päivittäiset roskakierrokset
  • Lehtien puhallus
  • Sadevesikourujen puhdistus
  • Hiekoitussepelin poisto
  • Pihojen pesu

Pidämme pihastasi huolta kaikkina vuodenaikoina

Siistit ja hyvin hoidetut kiinteistöjen ulkoalueet ovat ilo niin kiinteistössä asuvien tai työskentelevien kuin ulkopuolistenkin silmille. Laadukas ulkoalueiden kunnossapito vaikuttaa myös turvallisuuteen, me huolehdimme esimerkiksi pihojen hiekoituksesta.

Pidämme myös huolta, että pihavalot palavat ja pihojen opasteet sekä liikennemerkit ovat hyväkuntoisia ja ajantasaisia.

Palvelemme monipuolisesti kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapidossa. Meiltä hoituvat muun muassa nurmikon ja pensasaitojen leikkaus, lehtien puhaltaminen, hiekoitussepelin poisto sekä roskakierrokset.

Nurmikon leikkaus Kangasniemi

Nurmialueiden ja viheralueiden hoito sekä pensasaitojen leikkaus

Nurmikon leikkaus on kesäaikana yksi tärkeimmistä työtehtävistämme. Suoritamme viheralueiden hoitotyöt palvelusopimusten mukaan vuosihuoltokohteissamme, mutta voit tilata meiltä myös yksittäisiä viheralueiden hoitotöitä. Meillä on kattava kalusto erilaisia päältä ajettavia ruohonleikkureita bioleikkaavilla terillä tai keräävällä säiliöllä. Siimaleikkureilla ja raivaussahoilla hoidamme kuntoon myös joutomaat tai tien penkat. Pidempien tien penkkojen siistimiset tai isommat kesantoalueet siistiytyvät traktorikäyttöisellä niittokoneella.

Pensasaitojen vuosittaiset hoitoleikkaukset on yleensä paras ajoittaa syyskesään. Pensasaitojen tai pensaiden alasleikkaukset ja leikkausjätteen kuljetukset hoituvat meiltä siististi ja tehokkaasti.

Ulkoalueiden kunnossapito lehtien puhallus

Syys- ja keväthuollot

Meiltä saat myös syys- ja keväthuollot, kuten sadevesikourujen puhdistuksen tai merkittävästi katupölyä vähentävän asfalttipihan ja autokatoksen pesun.

Keväisin pihojen puhdistaminen hiekoitussepelistä aloitetaan yleensä yöpakkasten väistyttyä. Hiekoitussepelin poisto on ihanteellisinta suorittaa sateella, jolloin vältytään turhalta katupölyn ja pienhiukkasten nousemiselta ilmaan. Jos kevät on kuiva ja sateita joudutaan odottelemaan, meillä on tehokas kalusto käsiteltävän alueen kasteluun ennen sepelin keräämistä.

Tilaa meiltä kiinteistösi ulkoalueiden kunnossapito! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ulkoalueiden kunnossapito kesäkukat

Tutustu myös Facebook-sivuihimme